Peter Törnmalm

Peter Törnmalm

Independent Forever Business Owner

Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Kontakta mig

Peter Törnmalm
Independent Forever Business Owner

Företag: FIRMA PETER TORNMALMMobil: 0708341134 Framnäsgatan 26 A
412 62 Göteborg
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Jag slutade som Polis och började jobba för mina egna drömmar och mål, i en okänd, utmanande men ändå helt Riskfri värld inom Networkmarketing. Jag hade börjat Frilansa!

Två år efter att jag startade (1999) kunde jag gå in till polis-chefen och tala om att jag skulle sluta!

Med dubbelt så höga inkomster(!) började nu livet med ett helt annat innehåll och med en Livsstil att känna sig stolt över.

Jag kan tillsammans med Forever erbjuda människor en personlig resa som är något helt annat än de flesta kan föreställa sig! Och som dessutom kan vara väldigt lönsam...

Min Story och bransch-historiken

Min story hör du på filmen här bredvid. Branschen kallas Networkmarketing eller MLM (Multi Level Marketing). Det är troligen den mest missförstådda marknadsföringsmodellen som vi har. Därför kommer här lite kort historik för dig som vill veta allt: Att sälja varor direkt till människor i deras hem har vi gjort sedan 1800-talet. Singer symaskiner var ett av pionjärföretagen som knackade på hemma hos folk och demonstrerade sin "märkliga" maskin för fascinerade husmödrar runt om i landet. Detta var ett alternativ till att gå till affären/handlaren. Det kallas Direkthandel. Runt 1950 var det två män som jobbade som säljare i ett direkthandelsföretag. Dom såg att företaget la ner stora resurser på att hela tiden rekrytera nya säljare eftersom många slutade. Det var då de kom på iden med att dom själva skulle kunna rekrytera nya säljare. Utöver sina egna försäljningsvinster tänkte dom sig att företaget skulle betala en ersättning till dem, baserad på hur mycket de nya säljarna kunde sälja för företaget! Företaget skulle alltså slippa lägga resurser på rekryteringen och säljarna, som rekryterade, hade skaffat sig ännu en intäktsmöjlighet. Eftersom alla säljarna, inklusive de nyrekryterade, kunde få rekrytera fler säljare så uppstod snart en säljkår i flera nivåer. Multi Level Marketing hade fötts. Fram till slutet av 80-talet använde sig säljarna av en viss strategi när man rekryterade säljare. Man levde kvar i den gamla tiden där de flesta som rekryterades slutade inom kort, på grund av att dom inte klarade av jobbet! Man rekryterade helt enkelt med inställningen; Vräk in så många nya som möjligt för dom flesta slutar ju! Rekryteringsmötena tog formen av väckelsemöten och branschen började få ryktet att vara en sista utväg för "loosers". I samma veva började anklagelser om Pyramidspelsverksamheter riktas mot flera bolag. Men 1978 gick ett av de då ledande bolagen in i en rättslig prövning i USA i denna fråga. Man fann då att MLM/Networkmarketing är fullt laglig. Pyramidspel är något annat, som inte har med marknadsföring av produkter till konsumenter att göra. Mot slutet av 80-talet hade man insett att, liksom i syster-branschen Franchising, behövde man bara lägga ner mer resurser på att hjälpa de som blev rekryterade, att lära sig jobbet så skulle man slippa tappa folk hela tiden. Franchise är ju idag också en väletablerad och seriös bransch, men så har det inte alltid varit. Samma kritik och dåliga rykte som vår bransch en gång hade fick även Franchise-branschen utstå. McDonalds är förmodligen det mest kända Franchisebolaget där man kräver att alla som vill starta en McDonalds-restaurang lär sig deras enhetliga arbetsmodell. Det är så man kan garantera framgång för var och en som startar. Inom Networkmarketing gör de mest framgångsrika bolagen på samma sätt. Därför kan du räkna med att du kommer att lyckas när du startar inom Networkmarketing.